A diákok a kéthetes gyakorlat során francia szakemberek irányítása alatt megismerkedtek a francia sütőipar és cukrászat jellegzetes termékeinek elkészítési módjával. Az üzemlátogatások során betekintést nyerhettek francia pékségek, cukrászatok, csokoládé manufaktúrák működésébe, és minden napjaiba. A gyakorlaton és tanítási órákon ízelítőt kaptak a francia szakképzésből. A mobilitásban három beregszászi tanulónk is lehetőséget kapott a részvételre a benyújtott pályázati anyaga és a szóbeli meghallgatás alapján. Iskolánk büszke arra, hogy ilyen úton is támogatni tudja a Kárpátaljai tanulóinkat.
Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk honlapunkon.
Többet megtudhat arról, hogy mely cookie-kat használjuk, vagy kikapcsoljuk a beállításokban .
Powered by
Az adatvédelem áttekintése
Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint a felismerés, amikor visszaérkezel webhelyünkre, és segítünk csapatunknak abban, hogy megértsék a webhely legszélesebb és leghasznosabb részeit.
a cookie beállításait a bal oldali fülek navigálásával.
Szigorúan szükséges sütik
Kötelező - a kiválasztás nem vonható vissza. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalunkat azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.
Ha letiltja ezt a cookie-t, nem tudjuk menteni a beállításokat. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor meglátogatja ezt a weboldalt, újra engedélyeznie vagy tilthatja le a cookie-kat.