TISZTELT SZÜLŐK, KEDVES FELVÉTELIZŐ TANULÓK!

Rövid tájékoztatást szeretnénk adni az ideiglenes felvételi jegyzék értelmezéséhez:

A jegyzék tanulmányi területenként (kódszámmal) a jelentkező azonosító adata – oktatási azonosító szám vagy jelige – mellett tartalmazza a jelentkezőnek a felvételi eljárásban elért összesített eredményét és az iskola által meghatározott rangsorban elfoglalt helyét. Ez a jegyzék azonban még nem a végleges felvételi eredményt tükrözi.

AZ IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK ITT ÉRHETŐ EL

Sok tanuló a Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumon belül több tanulmányi területet is megjelölt, ezért több rangsorban is szerepel, de természetesen csak egy tanulmányi területre nyer felvételt. Ekkor a többi tanulmányi területen elfoglalt helye felszabadul.

A 8. osztályos tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. A módosításra a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben van lehetőség 2024. április 8 és 10. között a felvételi lapok kitöltésével megegyező módon. Tehát, ha a tanuló nem iskolánkat írta első helyre, de mégis a mi intézményünket szeretné elsőként megjelölni, ekkor még megteheti!

A végleges felvételi eredményekről 2024. május 2-ig írásbeli értesítést küldünk minden érintett számára.

Amennyiben bármilyen kérdésük merül fel a felvételi eljárással kapcsolatosan, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az iskolánkkal.

Elérhetőségeink:

Telefon/Fax: +36 47 523 340

E-mail: georgikon.saujhely@gmail.com