Élelmiszeripari és mezőgazdasági szakmai gyakorlat Szlovéniában – 2023 tavasz

Szlovén szakmai gyakorlat
2019-05-02

2023.03.03. – 03.24 között iskolánk hat diákja – cukrász, élelmiszeripari technikus, panziós fogadós, mezőgazdasági gépész és hegesztő képzésben résztvevő tanulók – Szlovéniában, Novo Mestoban vettek részt háromhetes szakmai gyakorlaton Erasmus+ program keretében a Grm Novo mesto – Center Biotehnike in turizma középiskola gyakorlóhelyein.

Tanulóinkat az iskolai étteremben és cukrászatban valamint a mezőgazdasági tanterületen helyezték el. A gyakorlat során a diákok bekapcsolódtak a technológiai folyamatokba, az üzemek mindennapi tevékenységébe, betekintést nyertek az munkahely szervezeti felépítésébe és szlovén diákokkal dolgoztak együtt. A hétvégi programok keretében tanulóink megismerkedtek Szlovénia természeti, történelmi és kulturális kincseivel valamint a gasztronómiai különlegességekkel.

MEKIF honlap

Európa Rádió riport

 

 

 

 

Diákbeszámoló I.

Diákbeszámoló II.

Kisérőtanári beszámoló I.

Kisérőtanári beszámoló II.

Szakmai beszámoló Spiczmüller Ilona 

Diákok összefoglaló gondolatai a szakmai gyakorlatról

Dolyák Mária Magdolna    Varknal Máté

Pribér Dániel   Balogh József   Molnár Amanda