Szakmai nap a Georgikonban
2018-05-23
Ökológiai pályázat iskolánkban
2018-05-15

Ballagás a Georgikonban

 

 1. május 4-én tartottuk ballagási ünnepségünket a Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium intézményében.
  A fenntartó Görögkatolikus Egyházmegye részéről megtisztelte rendezvényünket dr. Nagymáthé Sarolta. A Himnusz után Damjanovics József főesperes úr, az iskola püspöki megbízottja imáját és ünnepi gondolatait hallgattuk meg.
  Ezután Komporday Levente igazgató úr köszöntötte a jelenlévőket. Forgács Krisztina 11.A. osztályos tanuló búcsúztatta a végzősöket, majd Gombos Petra 2/13. osztályos tanuló osztotta meg gondolatait a ballagó diákok nevében. Köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette útjukat és előrehaladásukat iskolás éveik alatt.
  Mentes Mihály „ Az Úr bennem” című versét Kaskó Nikoletta adta elő.
  Markovics Dániel 10.A. osztályos tanuló gyönyörű éneke után Horváth Amanda és Oláh Vanessa 10.A. osztályos tanulók szavalták el Gulyás Gábor Egyszer élsz című versét.
  A ballagás következő részében Igazgató úr adta át a jutalomkönyveket és a külföldi szakmai gyakorlaton részt vett tanulóknak az Europass Mobilitási Igazolványokat.
  Rendezvényünk zárásaként az iskolai zászló átadására került sor.
  Befejezésül elénekeltük a Szózatot.

  Horváth Amanda
  10.A