Kollégiumi közös főzés

Június 4 – a nemzeti összetartás napja
2021-06-04
„SZAKMAKÓSTOLÓ HÉT” a GEORGIKON-ban
2021-06-07

Már hagyománnyá vált, hogy a tanév vége közeledtével egy közös főzés keretében tekintünk vissza a tanév fontosabb eseményeire. A főzés ez úttal a kollégium belső udvarán valósult meg. Gulyáslevest készítettünk egy hatalmas lábasban. Az előkészületekben tanár-diák egyaránt kivette részét és a végeredmény egy ízletes, finom gulyás lett. Egy tányér kevés volt belőle, ezért akinek jól esett, kétszer is szedett. A leves után egy finom desszertet fogyasztottunk el, amelyet a szerencsi Halász Cukrászdától kaptunk, amit ezúton is köszönünk. Mindenki jól érezte magát, hiszen így a nyár elején, a tanév vége felé már mindenkire ráfért egy kis öröm, szórakozás.