A HUMÁN MUNKAKÖZÖSSÉG HÍREI
2018-02-05
Fánksütés a kollégiumban
2018-02-20

Élelmiszeripari munkaközösség hírei

Kedves Diákok!

Hamarosan indul a PÉNZ7!

A Pénz7 a Global Money Week és a European Money Week nemzetközi kezdeményezések hazai hivatalos programsorozata. Célja, hogy pénzügyi tudatosságra nevelje az általános- és középiskolás korosztályt, formálja gazdasági szemléletüket, bővítse ismereteiket, és fejlessze vállalkozói kompetenciáikat. Iskolánk is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, melynek kísérőprogramja a „Ki a vállalkozó?” pályázati felhívás.

Engedd szabadjára a fantáziád, és fogalmazd meg digitális formában, (animációban, kisfilmben, grafikában, plakátban, stb.) a véleményed!

Szerinted ki a vállalkozó? Egyáltalán mire vállalkozik? Dolgozik vagy másokat dolgoztat? Alkalmaz vagy alkalmazott? Van főnöke? Vállalkozó az üzletember, a cégtulajdonos és a kényszervállalkozó is? Miért dolgozik? Hisz a munkájában vagy csak a profit érdekli?  Milyen ember? Bátor? Nagyratörő? Kicsinyes vagy nagyvonalú?

Te milyennek látod a vállalkozót? Van vállalkozó ismerősöd, példaképed? Te lennél vállalkozó?

A pályázatokat iskolai szinten és országos szinten is értékeljük. Határidő:2018.02.26.

A kiíró által felkért szakmai zsűritagok értékelik a legígéretesebb pályázatokat, illetve a kiíró által használt social media felületen  közzétett és legtöbb tetszikelés (lájkot) kapott pályaműveket is díjazzák.

FŐDÍJ: Drón HD kamerával, KÖZÖNSÉGDÍJ: Kamerás quadcopter

A pályázat további részleteiről tájékozódhatsz Várhomokiné Madák Kornélia Tanárnőnél és Goffa Zsolt Tanár Úrnál.

Várhomokiné Madák Kornélia

munkaközösség-vezető