Elkezdődött a 2020-2021-es tanév a Georgikonban

Kedves Szülők!
2020-09-01
Nyugdíjba vonuló kollégánkat búcsúztattuk
2020-09-29

A Miskolci Egyházmegye középiskoláinak augusztus 24-én este Sajópálfalán alkonyati zsolozsma keretében tartottak közös tanévnyitót. Orosz Atanáz miskolci megyéspüspök áldásban részesítette egyházmegyéje pedagógusait, megköszönte a veszélyhelyzet alatti helytállást, és lelki feltöltődést nyújtott az előttünk álló tanév munkájához.

Augusztus 30-án vasárnap este ünnepi Szent Liturgiával indította az új tanévet Martinek Zsolt atya, iskolalelkészünk, melyben Isten áldását kérte az új tanévre, és az aznapi evangéliumi szakasszal (gonosz szőlőmunkások, Mt21,33-42) adott buzdítást iskolánk oktatóinak.

Szeptember elsején Martinek Zsolt atya imádsággal nyitotta meg a tanévnyitó ünnepséget, majd iskolánk új, megbízott igazgatója, Papp Zoltán atya köszöntötte iskolánk tanulóit és dolgozóit, és osztotta meg tanévkezdő gondolatait a jelenlevőkkel. Ezt követően ünnepélyes keretek között, még az előző tanévhez kapcsolódóan, adott át okleveleket és jutalmakat néhány tanulónak.

Iskolánk tanulói versekkel (Setét Dóra 11. A és Tomori Petra 11. A) és énekkel (Béli Krisztina 2/10. C) kedveskedtek társaiknak és tanáraiknak.